cropped-cropped-Logo_Compa_ny1.png

Founder, owner & CEO

Lone Skriver

Lone er vores grundlægger og CEO. Som cand.mag. i tysk og japansk, var Global Mobility et naturligt sted at søge hen og hun har arbejdet indenfor faget siden 2008.

Lone har en solid baggrund som konsulent og leder indenfor Global Mobility i multinationale organisationer i ind – og udland.

Vil du vide noget om, hvordan du får en international ansættelse eller udstationering til at spille hele vejen rundt, så er det her, du skal holde dig til.

Owner & CFO

Simon Bøgelund Kristensen

Simon er vores anden ejer, CFO og skatteekspert.

Han har delt sin karriere mellem internationale firmaer indenfor skatterådgivning og multinationale produktionsvirksomheder, inden han i 2020 valgte at blive selvstændig.

Simon er vild med komplekse problemstillinger indenfor skat og kan forklare selv de vildeste skattetekniske problemer på et niveau, hvor alle kan være med.

Tax Director

Jacob Trier Gebauer

Jacob er grundstenen i vores skatteafdeling.Med en baggrund som erhvervsjurist, har han gennem de seneste 12 år oparbejdet en unik og erfaring med internationale skatteforhold fra internationale rådgivningsfirmaer og multinationale produktionsvirksomheder.
Med sikker hånd hjælper Jacob dig igennem skattemæssige udfordringer. Du kan altid få en snak om, hvordan du skal forholde dig til skat i Danmark eller udland, så du holder dig på den rigtige side af loven i alle lande.

Senior Data & Process Specialist

Line Riber

Line er vores hemmelige våben indenfor data – og proceshåndtering. Med en baggrund indenfor Supply Chain Management og Controlling, har Line excelleret i farvandet mellem HR, Finans og Lønafdelinger i mere end 10 år.

Lines stringente tilgang til tingene hjælper vores kunder med at løse knuder og gøre tingene håndgribelige. Skal du have styr på din administration, så er du i gode hænder hos Line.

Senior Global Mobility Consultant

Tiny Maerschalk

Tiny er ophavskvinde til en lang, lang række tiltag for international arbejdskraft og internationale studerende i Danmark. Hun kender det offentlige Danmark bedre end de fleste og hendes viden om international arbejdskraft er uden sammenligning. Når du hyrer ind fra udlandet, er Tiny kaptajn på projektet, og har du udfordringer omkring on-boarding, modtagelse eller fastholdelse af udenlandske medarbejdere, så start med at ringe til Tiny.

 

Global Mobility Assistent

Ida Marie Skriver Pedersen

Ida er vores elev og hjælper os med en række administrative opgaver. Med HHX og et ophold på kontor i Tyskland i bagagen, er Ida med fuld fart på vej ind i Global Mobility verdenen.

Hendes gå-på-mod og hjælpsomhed nyder vi godt af på kontoret og vores kunder møder hende typisk, når hun hjælper med at indsamle data og information til brug for registrering af udstationerede medarbejdere i Danmark eller udlandet.

Dette side bruger cookies. Ved brug af siden, acceptere du også dets cookies.  Se mere