cropped-cropped-Logo_Compa_ny1.png

Founder, owner & CEO

Lone Skriver

Lone er vores grundlægger og CEO. Som cand.mag. i tysk og japansk, var Global Mobility et naturligt sted at søge hen og hun har arbejdet indenfor faget siden 2008.

Lone har en solid baggrund som konsulent og leder indenfor Global Mobility i multinationale organisationer i ind – og udland.

Vil du vide noget om, hvordan du får en international ansættelse eller udstationering til at spille hele vejen rundt, så er det her, du skal holde dig til.

Owner & CFO

Simon Bøgelund Kristensen

Simon er vores anden ejer, CFO og skatteekspert.

Han har delt sin karriere mellem internationale firmaer indenfor skatterådgivning og multinationale produktionsvirksomheder, inden han i 2020 valgte at blive selvstændig.

Simon er vild med komplekse problemstillinger indenfor skat og kan forklare selv de vildeste skattetekniske problemer på et niveau, hvor alle kan være med.

Tax Director

Jacob Trier Gebauer

Jacob er grundstenen i vores skatteafdeling.Med en baggrund som erhvervsjurist, har han gennem de seneste 12 år oparbejdet en unik og erfaring med internationale skatteforhold fra internationale rådgivningsfirmaer og multinationale produktionsvirksomheder.
Med sikker hånd hjælper Jacob dig igennem skattemæssige udfordringer. Du kan altid få en snak om, hvordan du skal forholde dig til skat i Danmark eller udland, så du holder dig på den rigtige side af loven i alle lande.

Senior Data & Process Specialist

Line Riber

Line er vores hemmelige våben indenfor data – og proceshåndtering. Med en baggrund indenfor Supply Chain Management og Controlling, har Line excelleret i farvandet mellem HR, Finans og Lønafdelinger i mere end 10 år.

Lines stringente tilgang til tingene hjælper vores kunder med at løse knuder og gøre tingene håndgribelige. Skal du have styr på din administration, så er du i gode hænder hos Line.

Senior Global Mobility Consultant

Tiny Maerschalk

Tiny er ophavskvinde til en lang, lang række tiltag for international arbejdskraft og internationale studerende i Danmark. Hun kender det offentlige Danmark bedre end de fleste og hendes viden om international arbejdskraft er uden sammenligning. Når du hyrer ind fra udlandet, er Tiny kaptajn på projektet, og har du udfordringer omkring on-boarding, modtagelse eller fastholdelse af udenlandske medarbejdere, så start med at ringe til Tiny.

 

Junior Controller

Ida Marie Skriver Pedersen

Ida er vores Junior Controller og den første medarbejder, der er udlært som elev i COMPA Mobility. I bagagen har hun bl.a. et speciale i administration og et praktikophold i Tyskland for en af verdens største virksomheder.
Hendes gå-på-mod og hjælpsomhed nyder vi godt af på kontoret og vores kunder møder hende typisk, når hun hjælper med at holde styr på data, der er relevant for at administrere medarbejdere, der arbejder på tværs af grænser.

Global Mobility Senior Consultant

Sanne Torp Lærke

Sanne er hjertet i mange af vores kunders projekter, hvor hun med sikker hånd guider igennem bl.a. skattemæssige forhold, social sikring og registreringer i ind – og udland.

Uddannet erhvervsjurist og med 15 års erfaring fra et internationalt rådgivningsfirma, er hun guld værd for virksomheder, der sender medarbejdere, konsulenter eller underleverandører til udlandet for at udføre arbejde.

Sanne har det store overblik og hun er et godt sted at starte, hvis du sidder med et projekt i udlandet og ikke har overblikket over, hvilke regler, der gælder for din virksomhed når du sender folk ud i verden.

Senior Data Specialist

Rasmus Daugaard Kristensen

Talknuser og datanørd er den korte beskrivelse af Rasmus. Med en kandidatgrad i Finance & International Business samt 10+ års erfaring som økonom og dataanalytiker er han hundredmetermester i at håndtere store mængder data og transformere det til omsættelig viden.

Har du behov for at indrapportere oplysninger på dine udstationerede medarbejdere til myndigheder rundt omkring i verden?

Vil du gerne optimere dit datagrundlag og styre administrationen af rejsende medarbejdere bedre? Så er Rasmus den helt rigtige person at søge hjælp hos.

Dette side bruger cookies. Ved brug af siden, acceptere du også dets cookies.  Se mere