cropped-cropped-Logo_Compa_ny1.png

Du ansætter en medarbejder,
men flytter en
familie far datter ven søster kollega mor søn

Integration er vigtigt

COMPA giver os ro

CASE: Vores kunde oplever i disse år en vild vækst, og har derfor behov for mange udenlandske specialister.

De har travl med at rekruttere og få de nye medarbejdere i gang med en god hverdag. Familierne skal integreres og nye arbejdsopgaver skal løses.

“COMPA giver os ro. De sørger for alt det praktiske, så vi kan koncentrere os om den nye medarbejder og dennes familie”

Vi er kundens højre hånd og vores kunde sender os bare navn og email på den nye medarbejder – så sørger vi for arbejds-tilladelser, CPR nummer, bankkonto, skattekort, selvangivelser, bolig, børnehave og hvad de ellers har brug for.

10 ting

- der skal være på plads når du ansætter
en medarbejder fra udlandet

Hvis du vil opnå succes med ansættelse af udenlandsk arbejdskraft er det vigtigt, at hele basen omkring medarbejderen er optimal og at der er styr på det juridiske. Det giver tryghed og overskud for din medarbejder til at fokuser på de nye opgaver. Her er 10 ting som du skal have helt styr på:

10 ting

- der skal være på plads når du udstationere en medarbejder

Det kan være en stor opgave i sig selv at starte på et nyt job med nye kollegaer og ændrede arbejdsgange. Forestil dig så også at skulle sætte sig ind i en ny kultur og have styr på formelle juridiske dokumenter. COMPA kan hjælpe medarbejderen med at det alt det formelle, så din medarbejder “kun” skal  fokuser på de nye opgaver og familien.

At etablere en hverdag uden for Danmarks grænser byder både på kæmpe kulturelle oplevelser og nye venner. Det er en omvæltning for hele familien. En succesfuld udstationering er ikke kun positivt for familien, men også for virksomheden. For ofte vælger familien at blive eller familien har mod på endnu en udstationering i et andet land, hvor virksomheden kan trække på medarbejderens ressourcer.  

COMPA er klar til at støtte jeres medarbejder før, under og efter en udstationering – og vores erfaring og succesrate er stor.

Vi er der

- når dit Global Mobility system skal have førstehjælp

Kort sagt, vi hjælper dig med at fikse det, der ikke hænger sammen, så du igen kan få overblik over Global Mobility opgaverne og have ro i maven når det gælder international arbejdskraft.

Dette side bruger cookies. Ved brug af siden, acceptere du også dets cookies.  Se mere